18V Пиштол за силикон 5-49cm/min V20, без опрема

Категорија SKU: SFMCE600B-XJ

11,990.00 ден

На залиха

Опис

Овој пиштол има моќен мотор со 6 брзини, кој може да испорача од 5-49cm материјал.
Механизам за автоматско повлекување, со што се спречува несакано истекување на материјалот.
Овозможува ротација од 360° за поголема контрола при работа во различни позиции.
Вградено LED светло и кука за закачување.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.168 кг
Платформа

Бренд

EAN: 5035048792858