18V XR Сет полнач и 2x1.7Ah POWERSTACK батерии

Категорија SKU: DCB1102E2-QW

16.990,00 ден 17.990,00 ден

На залиха

Опис

Сет полнач и 2×1.7Ah POWERSTACK батерии.

Ви ја претставуваме СЛЕДНАТА ДИМЕНЗИЈА НА МОЌТА™ со компактната батерија 18V DEWALT® POWERSTACK™.

Добивате 50% повеќе енергија** со 25% помали димензии и 12% помала маса. Оваа батерија обезбедува

двапати подолг век на траење** од стандардните цилиндрични батериски ќелии и е компатибилна со сите

18V XR алати и полначи. Создадена е со специјално обликувана основа обложена со гума која не може да го

оштети материјалот со кој работите. Искористете ги предностите на нашата најлесна и најмоќна батерија** со

50% поголема моќност и двоен век на траење** кои создадат доверливо LI-Ion решение за вашите алати.

За прв пат со 3 годишна гаранција на батеријата.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1,119 кг
Димензии (пакет) 1 × 1 × 1 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 5035048788349