18V Забивач на шајки 50-90mm без опрема

Категорија SKU: DCN692N-XJ
Напон на батерија:18 V
Дијаметар на шајки:2.8–3.3 mm
Должина на шајки:50-90 mm
Агол на шаржер:30-34 "
Капацитет на шаржер:55
Тежина:3.6 Kg
Ширина:125 cm
Висина:338 cm

47.990,00 ден

На залиха

Опис

Забивач на шајки со напон 18V. Доаѓа во куфер без опрема.

Дел од асортиманот 18V XR, DCN692 е суштинска алатка за прицврстување и апликации за поправка, како што се дрвени рамки, работа со столпчиња и летви на покривот. Моќен мотор без четкици кој овозможува испукување шајки/клинци со должина од 50-90mm, односно 90mm во меко дрво и до 63mm во тврдо дрво. Исто така е посигурен од гасните алати со помалку чистење и сервисирање, а батеријата може да работи на пониски температури со поконзистентна испорака на енергија.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4,34 кг
Димензии (пакет) 38,5 × 33,5 × 14,5 cm
Платформа

Бренд