Адаптер од SDS + на футер 13mm

Категорија SKU: DT7030-QZ

460,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,045 кг
Димензии (пакет) 9 × 2,5 × 5 cm
Бренд

EAN: 5011402371419