Адаптер за аголно штрафење + флекси продолжеток 4in1 Impact

2.490,00 ден 2.990,00 ден

На залиха

Опис

Адаптер за аголно штрафење со 38mm длабочина на глава за врвна пристапност и прифат 1/4” Impact. Висококвалитетни запчаници кои обезбедуваат 10 пати подолг работен век. Адаптерот содржи магнет кој овозможува лесна употреба со една рака задржувајќи го битот. Патентиран рачен дизајн кој овозможува намалени вибрации и зголемена контрола и удобност при работа.

Флексибилен продолжеток со 180° флексибилност овозможува завртување и дупчење во сите недостпани места. Има капацитет да пренесе и до 43Nm момент на моќност за апликации кои го бараат тоа.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,654 кг
Димензии (пакет) 42,5 × 12,5 × 5 cm
Бренд

EAN: 5054905283537