Адаптер за чистење прашина и чистач на дупки

Категорија SKU: DWH050-XJ

7,490.00 ден

Нема на залиха

Опис

Адаптер за чистење прашина и чистач на дупки идеален за дупчење без прашина до 52mm во дијаметар и неограничена длабочина.

Флексибилното црево овозможува вертикална и хоризонтална ориентација од 360 степени. Компатибилен со сите професионални правосмукалки. Се испорачува со 2 млазници за чистење дупки, 2 заменливи глави за дупчење дупки и 1 мека торба спакувана во брендиран картон.

Совршен е за отстранување на огромното мнозинство на статична прашина во воздухот кога се користи со соодветна дупчалка со чекан, глава за дупчење дупки која вади прашина за да се спречи контаминација на воздухот во работната средина.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.696 кг
Димензии (пакет) 52 × 25.5 × 12.5 cm
Бренд

EAN: 5035048696750