Чашка за собирање прашина SDS+

Категорија SKU: DWH201D-XJ

4,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Чашка за собирање прашина компактна на батериски и чекани на струја од 18V и 54V и прифат SDS PLUS

Адаптер со странична рачка за зголемена компатибилност и гумено црево од 1 метар за максимален дофат. Лесен за склопување и идеален за дупчење без прашина до било кој дијаметар. Цврста конструкција за задоволување на потребите на најсложените задачи со компактен дизајн за одржување на прегледност и мала тежина за минимизирање замор кај корисникот.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.3 кг
Димензии (пакет) 27 × 20 × 17.5 cm
Бренд

EAN: 5035048705407