Адаптер за црево на правосмукалка

Категорија SKU: DWV9000-XJ

1,290.00 ден

На залиха

Опис

Адаптер за црево на правосмукалка за директно заклучување со компатибилни алати од програмата на DeWalt.

Можност за ротација од 360° што спречува извиткување на цревото за време на употребата. Компатибилно со црево за екстракција од 35mm. Заклучување со завртување што овозможува брзо и едноставно маневрирање со цревото од еден во друг алат.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.11 кг
Димензии (пакет) 19 × 12.5 × 4 cm
Бренд

EAN: 5035048359679