Вреќа за прашина DW790 5/1

Категорија SKU: DE7902-XJ

2.190,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9,741 кг
Димензии (пакет) 30 × 32 × 5 cm
Бренд

EAN: 4002667282276