Аголна брусилка 950W 125mm 12000rpm

Категорија SKU: DWE4117-QS

6,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

Електрична аголна брусилка со влезна моќност 950W и дијаметар на диск 125mm.

Компактниот дизајн овозможува удобност при работа.

Заштита од прекин на струја: ако поради некоја причина дојде до прекин на електричната енергија, прекинувачот мора да се исклучи и повторно да се вклучи, брусилката нема да се вклучи автоматски.

Системот за мек старт го намалува механичкиот повратен удар при стартување, давајќи му на корисникот поголема контрола врз алатката.

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.6 кг
Димензии (пакет) 36.7 × 12 × 9 cm
Бренд

Платформа

EAN: 5035048740439