Аголна брусилка 1010W 125mm 11000rpm

Категорија SKU: DWE4203-QS

8,490.00 ден

Нема на залиха

Опис

Аголна брусилка со влезна моќност 1010W и дијаметар на диск 125mm.

Моќен мотор кој обезбедува оптимални перформанси на сечење и стругање. Прекинувачот не може да се заклучува за континуирана употреба, така што моторот веднаш запира кога прекинувачот ќе се ослободи со што го штити корисникот од несакани повреди и непријатни ситуации. Моторот е заштитен од абразивното дејство на прав и ронки за подолг век на траење, а специјалниот систем за исфрлање прашина го отстранува најголемиот дел од прашината и ронките од протокот на воздух пред да помине покрај моторот и спречува оштетување.

Малиот обем на телото на машината обезбедува исклучителна ергономија при ракување, а странична рачка против вибрации обезбедува поголема удобност на корисникот.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 3.07 кг
Димензии (пакет) 40 × 15.5 × 12 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048464205