Аку. реципрочна пила 18V 4Ah 2950rpm

Категорија SKU: DCS380M2-QW
Напон на батерија:18 V
Капацитет на батерија:4 Ah
Движења во минута:2950 spm
Сечење во дрво до:300 mm
Сечење во метал до:130 mm
Сечење во PVC до:160 mm

35,990.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 6.5 кг
Димензии (пакет) 26.5 × 11.5 × 11.5 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048390870