Аку. реципрочна пила 18V 2950rpm без опрема

Категорија SKU: DCS380N-XJ
Напон на батерија:18 V
Движења во минута:2950 spm
Сечење во дрво до:300 mm
Сечење во метал до:130 mm
Сечење во PVC до:160 mm

14,990.00 ден 16,990.00 ден

Само 2 останати на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 2.76 кг
Димензии (пакет) 46.5 × 15.5 × 10 cm
Платформа

Бренд

EAN: 5035048356203