АНР Перач под висок притисок 1900W 150 bar 460 l/h

10,390.00 ден 12,990.00 ден

Нема на залиха

Опис

box 3  dss icona dss tss spf

Предности

Иновативна машина за перење под притисок во секој детал, заштеда на простор и организирана. Машината за перење под притисок ARXP BOX3 150LHT е дизајнирана со две внатрешни прегради посветени на додатоци, така што сè има свое место и е лесно достапно при употреба. Складирањето е уредно, а целата машина за перење под притисок е компактна и лесно се транспортира.

 

Дополнителни информации

Платформа

Бренд

EAN: 8016287154543