Апарат за заварување INVERTOR Co2 350A MIG/MAG

Категорија SKU: MIG352

119.990,00 ден

На залиха

Опис

Инвертерскиот апарат за заварување Awelco од MIG серијата заварува MIG–MAG / FLUX / MMA / TIG DC–LIFT постапки кој има микропроцесорска контрола.
Лесно и брзо прилагодување на Mig заварувањето го прави овој инвертор едноставен за употреба. Ова гарантира одличен резултат дури и за помалку искусни заварувачи. Лесен, компактен и на тркала, лесно може да се транспортира. Станува збор за професионален апарат за заварување.
Опремена е и со микропроцесорска контрола на заварувањето со гас и без гас.
Користи котури од 5Kg и 15Кg.
Термостатска заштита, пренапон, недоволно напон, прекумерна струја, (+/- 15%).
Исто така, овој инвертор овозможува заварување на алуминиум.
Произведено во Италија.

Жица што се заварува:
Челична жица- 0.6-1.2 mm
Жица од нерѓосувачки челик- 0.6-1.2 mm
Алуминиумска жица- 0.8-1.2 mm
Самозаштитна жица- 0.8-1.2 mm
Електрода што се заварува- 1.6-6 mm

Дополнителни информации

Платформа

Бренд