Апарат за заварување INVERTOR MIG/TIG/MMA 200А SYNERGIC

Категорија SKU: DOUBLEPULSEMIG

105,990.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

Новиот 2500 е најмоќниот и пренослив еднофазен, синергичен инвертер MIG од 240 V на пазарот. DUBLE PULSEMIG
Оваа машина има неверојатен циклус на работа од 200 ампери на 100% и тежи само 25 кг бидејќи е толку пренослив
што е одлична за употреба на лице место и може да се пофали со рејтинг IP 23. Додадено на овие придобивки, има
издржливо челично куќиште електростатски фарбано со рамка за апсорпција на удари .
ТЕХНОЛОГИЈАТА НА ИНВЕРТЕР се користи за да се испорачаат исклучителни карактеристики на импулсниот лак
што му овозможува на операторот да постигне извонредни резултати на заварување на широк опсег на основни метали.
СИНЕРГИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА НА ДИГИТАЛНА КОНТРОЛА е совршено порамнување на засилувачите и волтите прикажани
во дебелина на заварлива плоча. Ова значително го намалува времето на поставување и распрснувањето на заварот што
рез улт ира со з ашт еда на т рудот и т рошо
цит е з а чист ење .
Иновацијата „КОРЕКЦИЈА НА ФАКТОРОТ НА МОЌНОСТ“ е вклучена во оваа машина што му овозможува на изворот на
енергија да толерира флуктуации на напојувањето/влезниот напон од +15% над напонот и -20% под напон, заштитувајќи го
изворот на енергија од скокови, падови и пренапони, со што се заштитува опремата и обезбедува константни карактеристики .
Технологијата SINGLE PULSE обезбедува мазна, конзистентна зрна за заварување. Одличен изглед и контрола при заварувањето.
Технологијата DOUBLE PULSE постигнува чист изглед на заварениот спој што претходно можеше да се постигне само со AC TIG.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 19 кг
Димензии (пакет) 47.5 × 22.5 × 37.5 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004389592106