Апарат за заварување INVERTOR MMA 200A Ø 5

Категорија SKU: STAR7000

19,499.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 5.7 кг
Димензии (пакет) 37 × 17 × 30 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004386617113