Апарат за заварување INVERTOR MMA 160A Ø4.0 Со LCD маска

Категорија SKU: STAR4000PRO

13,990.00 ден 15,990.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

STANLEY  STAR 3200-4000-7000 PRO инвертерски апарат за заварување во MMA режм со обложени електроди со диј аметар од 1, 6-5mm.
Системи за регулација, HOT START, ARC FORCE и ANTI STICK кои се користат во уредот овозможуваат да се постигне висока ефикасност и квалитет на извршената работа.
Малата големина на инвертерот обезбедува лесен транспорт и ви овозможува да работите дури и на височини.

ПРО Комплетите се испорачуваат во транспортен куфер со LCD Maska

 

 

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 4.9 кг
Димензии (пакет) 36 × 16 × 26.5 cm
Платформа

Технологија

Бренд

STANLEY

EAN: 8004386614426