Апарат за заварување INVERTOR MMA 250А TIG LIFT

Категорија SKU: PLUS250TIGLIFT

31,999.00 ден

На залиха

Опис

Инверторските апарати за заварување на AWELCO од Plus серијата се наменети за професионална употреба кои можат да заваруваат во режим MMA и TIG LIFT на 160/200/220 Amp.
Инверторскиот апарат може да се поврзе на генератор на струја. Апаратите на AWELCO од Plus серијата се одликуваат со 100% работен циклус што овозможува без прекин да заварува електроди со дијаметар од 5 mm.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 9.1 кг
Димензии (пакет) 45 × 23 × 34 cm
Платформа

Технологија

Бренд

EAN: 8004386557259