Апарат за заварување INVERTOR MMA 200A 4.0

Категорија SKU: ARC250

19,999.00 ден

Само 2 останати на залиха

Опис

AWELCO ARC250 инвертерски апарат за заварување во MMA режим со обложени електроди со дијаметар од 1,6-5mm.
Системи за регулација HOT START, ARC FORCE и ANTI STICK кои се користат во уредот овозможуваат да се постигне висока ефикасност и квалитет на извршената работа. Малата големина на инвертерот обезбедува лесен транспорт и ви овозможува да работите дури и на височини. Дисплејот ви овозможува да ја проверите вредноста на струјата на заварување.

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 7.3 кг
Димензии (пакет) 37.5 × 16 × 31 cm
Платформа

Бренд

EAN: 8004386519257