Бонсек 300mm I-75 WeldTec

Категорија SKU: 10506437

899.00 ден

На залиха

Опис

Irwin бонсекот е создаден да одговори на потребите за сите професионалци. Има затегање од 75Kg што овозможува лесно сечење.
Издржлива целосно метална рамка со прифатлива тензија до 15.000 PSI. Можност за прилагодување на ножот на 90 или 180 степени во зависност од потребата.
Димензии: 300mm

Дополнителни информации

Бренд

EAN: 5706915064377