Брзостезен футер 1/2 20UNF 13mm

Категорија SKU: DT7044-QZ

3.090,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,307 кг
Димензии (пакет) 5 × 10 × 4,7 cm
Бренд

EAN: 5035048060247