Футер 1/2 со СДС + адаптер 20UNF 13mm

Категорија SKU: DT7005-QZ

1,490.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.4 кг
Димензии (пакет) 4.8 × 10 × 5 cm
Бренд

EAN: 5035048060278