Брзостезен футер 1/2 20UNF 13mm

Категорија SKU: DT7043-QZ

2.090,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,308 кг
Димензии (пакет) 5 × 9,7 × 4,7 cm
Бренд

EAN: 5035048060230