Брзостезен футер 1/2 20UNF 13mm

Категорија SKU: DT7045-QZ

1.990,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,303 кг
Димензии (пакет) 5 × 10 × 4,7 cm
Бренд

EAN: 5035048060254