Бургија SDS+ 4x160x100mm EXTREME

Категорија SKU: DT9503-QZ

330.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.046 кг
Димензии (пакет) 24.2 × 4.8 × 1.4 cm
Бренд

EAN: 5035048054789