Бургија SDS+ 10x110x50mm EXTREME

Категорија SKU: DT9539-QZ

260,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,065 кг
Димензии (пакет) 20 × 5 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 5035048055144