Бургија со фрезинг 5mm No.8

Категорија SKU: DT7605-XJ

490,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,016 кг
Димензии (пакет) 18 × 5,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048052419