Бургија за бетон 8x200mm EXTREME

Категорија SKU: DT6683-XJ

300,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,057 кг
Димензии (пакет) 28 × 5,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048489413