Бургија за бетон 10x120mm EXTREME

Категорија SKU: DT6685-XJ

270,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,049 кг
Димензии (пакет) 23,5 × 5,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048489437