Бургија за бетон 8x120mm EXTREME

Категорија SKU: DT6682-XJ

210,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,04 кг
Димензии (пакет) 23,5 × 5,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048489406