Бургија за бетон 6x150mm EXTREME

Категорија SKU: DT6676-XJ

240,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,04 кг
Димензии (пакет) 23,5 × 5,5 × 1,44 cm
Бренд

EAN: 5035048489345