Бургија за дрво 10x200/100

Категорија SKU: DT4604-QZ

350,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,087 кг
Димензии (пакет) 22 × 2 × 4,7 cm
Бренд

EAN: 5011402385744