Бургија за дрво 12x200/100

Категорија SKU: DT4606-QZ

370,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,109 кг
Димензии (пакет) 22 × 4,5 × 1,5 cm
Бренд

EAN: 5011402385751