Бургија за дрво 4x70mm

Категорија SKU: STA52006-QZ

60,00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,02 кг
Димензии (пакет) 5,5 × 18 × 0,5 cm
Бренд

EAN: 5035048370957