Бургија за дрво 14x380/280

Категорија SKU: DT4638-QZ

510,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,09 кг
Димензии (пакет) 42101 × 1999 × 1999 cm
Бренд

EAN: 5011402385898