Бургија за дрво 32x380/280

Категорија SKU: DT4651-QZ

1,490.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.975 кг
Димензии (пакет) 7 × 41 × 3.5 cm
Бренд

EAN: 5011402385980