Бургија за дрво плосната 30mm

Категорија SKU: DT4830-QZ

230.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.061 кг
Димензии (пакет) 23.5 × 4.7 × 0.8 cm
Бренд

EAN: 5011402386116