Бургија за дрво 6x200/100

Категорија SKU: DT4600-QZ

320,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,029 кг
Димензии (пакет) 21,1 × 2301 × 2301 cm
Бренд

EAN: 5011402385720