Сет плоснати бургии за дрво 20,22,25,32mm Impact

1,990.00 ден

На залиха

Опис

Закосените надворешни рабови овозможуваат брзи и прецизни резултати кај тврдо и меко дрво, градежно дрво и приковано дрво.
Челична конструкција за супериорна издржливост.

Вклучува
(1) Плосната бургија од 20 mm
(1) Плосната бургија од 22 мм
(1) Плосната бургија од 25 мм
(1) Плосната бургија од 32 mm

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.298 кг
Бренд

EAN: 5054905299132