Бургија за дрво 3x70mm

Категорија SKU: STA52001-QZ

40.00 ден

На залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.02 кг
Димензии (пакет) 5.5 × 18 × 0.5 cm
Бренд

EAN: 5035048370940