Бургија за дрво 8x380/280

Категорија SKU: DT4632-QZ

390,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,073 кг
Димензии (пакет) 42101 × 1999 × 1999 cm
Бренд

EAN: 5011402385867