Бургија за дрво 22x200/100

Категорија SKU: DT4615-QZ

670,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,282 кг
Димензии (пакет) 21,4 × 2,5 × 4,5 cm
Бренд

EAN: 5011402385805