Бургија за дрво 8x600mm

Категорија SKU: DT4871-QZ

690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,154 кг
Димензии (пакет) 61 × 4,5 × 1 cm
Бренд

EAN: 5035048014042