Бургија за метал 10/1 12.0 HSS-G

Категорија SKU: DT5561-QZ

5,790.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0.978 кг
Димензии (пакет) 18.4 × 6 × 5.4 cm
Бренд

EAN: 5035048052310