Бургија за метал 4.0mm HSS-R

Категорија SKU: DT5132-QZ

330,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,052 кг
Димензии (пакет) 9,4 × 1,7 × 1,7 cm
Бренд

EAN: 5011402382811