Бургија за метал 10/1 13.0 HSS-G

Категорија SKU: DT5563-QZ

6,990.00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 1.246 кг
Димензии (пакет) 18.5 × 6 × 5.2 cm
Бренд

EAN: 5035048052334