Бургија за метал 10/1 3.5mm HSS-R

Категорија SKU: DT5127-QZ

300,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,039 кг
Димензии (пакет) 10 × 4,2 × 1,7 cm
Бренд

EAN: 5011402382798