Бургија за метал 3.0mm HSS-R

Категорија SKU: DT5121-QZ

290,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,029 кг
Димензии (пакет) 9,5 × 4,4 × 1,8 cm
Бренд

EAN: 5011402382750