Бургија за метал 10/1 4.1mm HSS E COBALT

Категорија SKU: DT4925-QZ

1.690,00 ден

Нема на залиха

Дополнителни информации

Тежина (бруто) 0,073 кг
Димензии (пакет) 11,5 × 4,2 × 2,5 cm
Бренд

EAN: 5035048534656